Direct naar afdeling/specialisme (o.a. voor afspraken en medische vragen):

Haringvliet 72, 3011 TG Rotterdam
Postbus 70031, 3000 LN Rotterdam
010 – 404 33 00 (van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar)

Plattegrond route & parkeren

Klik hier voor de routebeschrijving
Routebeschrijving

 

Auto
Van de A16/E19 neemt u de afslag Rotterdam Centrum/Capelle aan den IJssel (afslag 25). Vervolgens volgt u de borden Rotterdam Centrum. U rijdt circa 3 km langs het water (Maas); bij de derde verkeerslichten ziet u rechts de Havenpolikliniek (schuin tegenover zwembad Tropicana). Houd rekening met eventuele wegwerkzaamheden. Informatie over werkzaamheden is te vinden op www.vananaarbeter.nl en www.bereikbareregiorotterdam.nl. Gebruik de routeplanner om uw reis te plannen.

Openbaar vervoer
Wij raden u aan om met het openbaar vervoer te komen. De Havenpolikliniek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de metro stapt u uit bij metrostation Oostplein (loopafstand naar ziekenhuis is ca. 300 meter) of bij metrostation Blaak (loopafstand ca. 10 minuten). U kunt ook met tram 21 of 24 gaan en stapt u uit bij de halte Oostplein. Plan uw route met de online OV routeplanner.

Parkeren

Parkeren op het terrein van de Havenpolikliniek is helaas niet mogelijk. Patiënten die slecht ter been zijn kunnen worden afgezet bij de Kiss & Ride-zone voor de hoofdingang of parkeren op één van onze gratis minder valide parkeerplaatsen.

U kunt in de omgeving van de Havenpolikliniek betaald parkeren aan het Haringvliet (aan de noordzijde bevindt zich naast de brug een oplaadpunt voor elektrische auto’s), Oosterkade (loopafstand tot ziekenhuis ca. 50 meter) of aan het ’s Lands Werf (loopafstand tot ziekenhuis ca. 200 meter). Klik hier voor de plattegrond route & parkeren Havenpolikliniek  U kunt betalen via (kenteken)parkeren met een pinpas of creditcard of uw mobiele telefoon. Verder kunt u betaald parkeren op het parkeerterrein van voormalig zwembad Tropicana. Betalen kan bij de betaalautomaat op het terrein. Op de website van de Gemeente Rotterdam vindt u meer informatie over de parkeertarieven in Rotterdam en kentekenparkeren.

Elektrische Haventaxi ‘de Sleeptros’

Elektrische Haventaxi ‘de Sleeptros’ vervoert patiënten en bezoekers tussen de Havenpolikliniek, locatie Buitenhaven, metrostation Oostplein en de parkeerplaats bij Tropicana. U kunt ook vragen naar de mogelijkheden voor vervoer van en naar uw huis binnen een straal van 5 km. De taxi rijdt op werkdagen tussen 08.30 tot 16.30 uur. Voor het aanvragen van ‘de Sleeptros’ belt u met 010 – 404 38 88.