De zorg van het Havenziekenhuis is per 1 oktober 2017 overgedragen aan partnerziekenhuizen in de regio. Zij vormen samen de Havenpolikliniek. Klik hier voor meer informatie.

Persvragen en/of interview

De perswoordvoering voor de Havenpolikliniek wordt gedaan door het Erasmus MC. Journalisten kunnen voor persvragen bellen of mailen naar de persvoorlichters via 010 – 703 3289 press@erasmusmc.nl  www.erasmusmc.nl/perskamer. Buiten kantoortijden is er in noodgevallen een voorlichter bereikbaar via de telefoniste 010 – 704 0704.

De afdeling Communicatie van de Havenpolikliniek is bereikbaar via communicatie@havenpolikliniek.nl.

Fotograferen en filmen in de Havenpolikliniek

U bent welkom om bij ons beeld- of geluidsopnames te maken. Om de privacy van de patiënten en medewerkers in de Havenpolikliniek te waarborgen is voor het betreden en het maken van opnamen (alle vormen van geluid- en/of beeldregistratie) op het terrein van de Havenpolikliniek vooraf toestemming en begeleiding nodig van de afdeling Communicatie. U kunt de afdeling Communicatie bereiken op werkdagen via 010 – 404 37 47 of communicatie@havenpolikliniek.nl.

Beelden/foto’s voor publicatie

De volgende beelden kunt u rechtenvrij gebruiken onder vermelding van Rick Keus Fotografie. U kunt deze of andere beelden opvragen via de afdeling Communicatie, 010 – 404 37 47 of communicatie@havenpolikliniek.nl.

 

panorama1