Op 1 oktober 2017 is de omvorming van het Havenziekenhuis tot Havenpolikliniek van start gegaan. Vijf Rotterdamse ziekenhuizen bieden sindsdien hun zorg aan in de Havenpolikliniek. Inwoners van het hart van de stad kunnen vertrouwd en dichtbij terecht bij de Havenpolikliniek als dat kan en bij de samenwerkende ziekenhuizen als het nodig is. Bijvoorbeeld voor een operatie of een andere behandeling die in het ziekenhuis moet plaats vinden.

Patiƫnten van het Havenziekenhuis kunnen bij hun eerstvolgende afspraak in de Havenpolikliniek inschrijven bij de inschrijfbalies en via een formulier bij de poliklinieken toestemming geven voor de overdracht van de behandeling aan het partnerziekenhuis in de Havenpolikliniek.

Meer over de start van de Havenpolikliniek leest u in dit nieuwsbericht van het Havenziekenhuis. Vragen en antwoorden vindt u hier.

Actueel Nieuwsoverzicht

5 september 2017
Havenziekenhuis wordt Havenpolikliniek

Het Havenziekenhuis verandert in een poliklinisch centrum onder de naam Havenpolikliniek en houdt op te bestaan als zelfstandig volledig... Lees verder

Agenda Agendaoverzicht

Momenteel zijn er geen agenda-items.