Naar agenda
Datum:

27 november, 2015

Voor wie:

Verwijzers

‘Koninklijk voor één dag’. Dat is het thema De van het Havensymposium dat de Travel Clinic organiseert op vrijdag 27 november van 9.30 -17.00 uur. In de ochtend staan op het programma onderwerpen als tick-borne encephalitis, buiktyfus en rickettsiose. Daarnaast passeren de nieuwste ontwikkelingen rondom ziekten als hepatitis E en influenza de revue. Ook zal uit de doeken worden gedaan hoe ons immuunsysteem precies werkt. Ook na de lunch passeren interessante onderwerpen de revue.

In de middag interviewen we een patiënt over Leishmania en geeft een buitenlandse spreekster een update over malaria stand-by- treatment for low-risk areas. Naast gezondheid is ook veiligheid een belangrijk aspect waarmee een reiziger te maken kan krijgen. We hebben een specialist op het gebied van safety bereid gevonden om ons meer over dit belangrijke onderwerp te vertellen. Aan het einde van de dag zal het symposium traditioneel worden afgesloten met de inmiddels bekende interactieve kennisquiz.

Voor wie?

Bedrijfsartsen, huisartsen, internisten, sociaal geneeskundigen, verpleegkundigen en een ieder die zich bezighoudt met reizigersgeneeskunde en/of advisering.

Locatie

Het Havensymposium wordt gehouden in het Beurs-World Trade Center in Rotterdam. Het Beurs-World Trade Center is goed bereikbaar met openbaar vervoer, ook is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de locatie.

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich medio september digitaal inschrijven via www.travelclinic.com. Meer informatie over het symposium vindt u op dezelfde website of kunt u opvragen via e-mail: hofland@travelclinic.com.