Naar agenda
Datum:

29 november, 2013

Voor wie:

Algemeen, Verwijzers

De Travel Clinic van het Havenziekenhuis organiseert op vrijdag 29 november van 9.30 -17.00 uur het Havensymposium met als thema: ‘Travel medicine…grensverleggend’. Op het programma staan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het West Nile virus, dengue en malaria. Ook onderwerpen als rabiës, FSME en emerging infections worden besproken. Verder volgen we de oudere reiziger, die er steeds vaker en verder op uittrekt. Wat is de beste communicatie rondom vaccinatie en hoe kan intercollegiale toetsing door en voor verpleegkundigen plaatsvinden in de praktijk? Daarnaast willen we uitgebreid ingaan op de verschillende aspecten van hoogte: wat doet hoogte eigenlijk met je en mag iedereen vliegen? Het publiek zal tijdens dit symposium nog meer betrokken worden dan voorheen. We horen daarom graag uw mening over de verschillende onderwerpen.

Voor wie?

Bedrijfsartsen, huisartsen, internisten, sociaal geneeskundigen, verpleegkundigen en een ieder die zich bezighoudt met reizigersgeneeskunde en/of advisering.

Locatie

Het Havensymposium wordt dit jaar gehouden in de Cruise Terminal in Rotterdam, een bijzondere en unieke locatie. De Cruise terminal is goed bereikbaar met openbaar vervoer, ook is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de locatie.

Kosten

Kosten artsen: € 205, –
Kosten verpleegkundigen en niet (para-)medici: € 165, –
Inclusief lesmateriaal, koffie, thee, lunch en borrel

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich digitaal inschrijven via www.travelclinic.com. Meer informatie over het symposium vindt u op dezelfde website of kunt u opvragen via e-mail: hofland@travelclinic.com.