Naar agenda
Datum:

9 december, 2013

Tijd:

19:00 - 21:00 uur

Locatie:

Auditorium B.E. Ruyszaal, 4e etage Havenziekenhuis

Voor wie:

Algemeen, Verwijzers

Op maandag 9 december organiseert het Havenziekenhuis een informatieavond over het bevolkingsonderzoek naar darmkanker. Kijk voor meer informatie op de pagina Bevolkingsonderzoek darmkanker in het Havenziekenhuis.

Programma

Op de informatieavond vertellen diverse sprekers over wat u kunt verwachten van het bevolkingsonderzoek. De sprekers zijn:

  • dr. Manon Spaander (MDL arts bij het Erasmus MC en coördinator van de pilot van het bevolkingsonderzoek naar darmkanker)
  • dr. Anand Menon (darmchirurg bij het Havenziekenhuis)
  • Sabine Jansen (verpleegkundig endoscopist bij het scopiecentrum van het Havenziekenhuis)
  • Agnes Reijm (verpleegkundig specialist gastro-intestinale oncologie bij het Erasmus MC)

U krijgt uitleg over hoe de darmen werken, wat u kunt doen om ze in goede conditie te houden, wat de voor- en nadelen zijn van deelname aan het bevolkingsonderzoek en welke rol het Havenziekenhuis en het Erasmus MC spelen in het landelijke bevolkingsonderzoek naar darmkanker. Natuurlijk kunt u ook terecht met vragen over het bevolkingsonderzoek.

Aanmelden bijeenkomst

Vanwege de grote belangstelling zijn alle plaatsen vol en u kunt zich niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst. U kunt zich wel aanmelden voor de bijeenkomst op 13 januari 2014 door een e-mail te sturen naar informatie@havenziekenhuis.nl of via het telefoonnummer 010 – 404 33 68. Vermeld uw naam en met hoeveel personen u komt.

Programma

Vanaf 19.00 uur staan de koffie en thee klaar in Brasserie Aan de Maas op de vijfde verdieping van het Havenziekenhuis. De lezing begint om 19.30 uur en wordt gehouden in het auditorium van het Havenziekenhuis op de vierde etage. Het programma zal om 21.00 uur afgelopen zijn.

Route & parkeren

Het Havenziekenhuis bevindt zich op Haringvliet 2 in Rotterdam. Kijk op onze pagina Contact & Route voor een routebeschrijving met de auto of het openbaar vervoer en tips voor het parkeren van uw auto.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de pagina Bevolkingsonderzoek darmkanker in het Havenziekenhuis.