Naar agenda
Datum:

4 oktober, 2014

Tijd:

9.00 - 17.00 uur

Locatie:

Erasmus MC Kankerinstituut, locatie Daniel den Hoed

Voor wie:

Algemeen, Verwijzers

Op zaterdag 4 oktober organiseert het Academisch Borstkankercentrum Erasmus MC – Havenziekenhuis een  symposium over (erfelijke) borstkanker en verschillende verwenactiviteiten voor borstkankerpatiënten. De presentatie van het symposium is in handen van RTV-Rijnmond presentatrice Yvonne Nesselaar.

Programma symposium en verwenactiviteiten

Tijdens het symposium wordt een breed scala aan onderwerpen behandeld. Zo beantwoorden diverse specialisten vragen over de erfelijkheid van borstkanker en de mogelijkheden van borstchirurgie. Verder komen onderwerpen als chemotherapie en overgangsklachten bij hormonale therapie aan de orde. Patiënten kunnen tijdens de patiëntendag videobeelden uit de praktijk bekijken, diverse informatiestands bezoeken en zij horen de persoonlijke verhalen van drie ervaringsdeskundigen. Bijzonder aan de patiëntendag zijn ook de modeshows en de diverse verwenactiviteiten. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de Dani Elden Stichting.

Aanmelden

Borstkankerpatiënten zijn van harte welkom samen met één familielid, vriend of bekende. De patiëntendag vindt plaats op zaterdag 4 oktober bij het Erasmus MC Kankerinstituut, locatie Daniel den Hoed van 9.00 uur tot 17.00 uur. Aanmelden kan via academischborstkankercentrum@erasmusmc.nl of telefoonnummer 010 – 703 50 00. Meer informatie vindt u op de website van het Academisch Borstkankercentrum.