Naar agenda
Datum:

19 september, 2014

Tijd:

14:00 tot 17:00 uur

Locatie:

Onderwijscentrum, Erasmus MC, Rotterdam

Voor wie:

Algemeen, Verwijzers

Op 18 en 19 september geven de professionals uit het Alzheimercentrum zuidwest Nederland lezingen over dementie in het kader van Wereld Alzheimer Dag in het nieuwe onderwijscentrum van het Erasmus MC, te Rotterdam. Zowel voor professionals als voor geïnteresseerden is in samenwerking met Alzheimer Nederland afdeling Rotterdam e.o. een gevarieerd programma samengesteld.

Op 19 september wordt in samenwerking met Alzheimer Nederland afdeling Rotterdam e.o. een publieksmiddag georganiseerd. Op deze middag krijgt u meer informatie over de veranderingen in de zorg vanuit de gemeente die in 2015 in zullen gaan; daarnaast hoort u over de nieuwste bevindingen uit wetenschappelijk onderzoek bij dementie; en wordt ingegaan op de impact die dementie heeft op het leven van zowel patiënt als mantelzorger. De publieksmiddag start om 14.00 uur en zal om 17.00 uur afgesloten worden met een hapje en een drankje.

Het specifieke programma vindt u hier. Wilt u zich opgeven voor de publieksmiddag, dan kan dat. Stuurt u dan een email naar alzheimercentrumzwn@erasmusmc.nl of belt u even met 010-7043828.