Naar agenda
Datum:

21 juni, 2016

Tijd:

17.30 - 19.30 uur

Locatie:

Havenziekenhuis

Voor wie:

Doktersassistenten, Praktijkondersteuners, Verwijzers

Het aantal verwijzingen naar het Havenziekenhuis via Zorgdomein neemt toe. Binnenkort vinden bij de diverse ziekenhuizen in de regio bijeenkomsten plaats waarbij u tips krijgt om het werken met ZorgDomein sneller en makkelijker voor u te maken. In ZorgDomein vindt u onder andere het aanbod van het IJsselland Ziekenhuis, Franciscus Gasthuis en Vlietland, Erasmus MC, Het Oogziekenhuis Rotterdam, Havenziekenhuis, Rijndam Revalidatie, Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum, Ikazia Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis. De ziekenhuizen op de Noordoever hebben deze avonden gezamenlijk opgezet. Het programma is op alle avonden gelijk. Bij het Havenziekenhuis kunt u terecht op dinsdag 21 juni van 17.30 tot 19.30 uur. Er wordt voor een hapje en een drankje gezorgd en aanmelden kan via zorgdomein@havenziekenhuis.nl.

Accreditatiepunten

Voor het bijwonen van de instructie ontvangt u 2 accreditatiepunten via GAIA. Ook doktersassistenten en praktijkondersteuners zijn tevens welkom bij deze bijeenkomst. Doktersassistentes ontvangen hiervoor 1 accreditatiepunt en praktijkondersteuners 2.

Voor wie?

Huisartsen, POH’ers en doktersassistenten.

Wanneer?

De bijeenkomst vindt verspreid over de regio plaats op de volgende data:

Nog geen ZorgDomein?

Bent u nog niet aangesloten op ZorgDomein? Neem dan contact op met de ZorgDomein Servicedesk voor kosteloze installatie <email>servicedesk@zorgdomein.nl</email> of 020-4715282. Ook met al uw vragen over ZorgDomein kunt u bij de Servicedesk terecht.