Naar agenda
Datum:

7 november, 2014

Tijd:

13:00 tot 18:00 uur (symposium) en 18:00 tot 20:00 uur (afscheidsreceptie)

Locatie:

Rotterdam

Voor wie:

Algemeen, Verwijzers

Op vrijdag 7 november vindt een gratis symposium Dermatologie plaats ter gelegenheid van het afscheid van dr. Wim van der Meijden. Na een loopbaan van ruim dertig jaar in de dermato-venereologie en gynaecologie neemt hij afscheid van het Havenziekenhuis en Erasmus MC. Tijdens het symposium ‘Veelkleurig palet’ wordt een kleurrijke samenvatting gegeven van uiteenlopende aandachtsgebieden, waarvan een aantal zich bevinden op het grensgebied van Dermatologie en Gynaecologie.

De besproken grensgebieden liggen dr. Wim van der Meijden nauw aan het hart en zullen zowel huisartsen als dermatologen aanspreken. Aansluitend aan het symposium vindt een afscheidsreceptie voor dr. Wim van der Meijden plaats.

Dr. Wim van der Meijden startte na zijn afstuderen in 1982 als gynaecoloog op de soa-polikliniek van het Academisch Ziekenhuis Dijkzigt. Daarna zette hij zijn kennis onder andere in voor de optimalisering van soa-zorg in Papoea Nieuw-Guinea. Bij zijn terugkeer in Nederland verdiepte hij zich in de Dermatologie en richtte hij de eerste Vulvapoli op. Hij ontwikkelde zich tot een uitstekend specialist; hij was bijzonder actief in het geven van onderwijs aan verpleegkundigen en huisartsen, droeg bij aan de ontwikkeling van richtlijnen en heeft veel mensen geholpen als gepassioneerd arts.

Inschrijven kan via deze link. Meer informatie vindt u op www.continuumdermatologie.nl.

Accreditatie wordt aangevraagd bij de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV) en Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1).