dermatoloog Hajdarbegovic

dr. E. Hajdarbegovic

Dermatoloog

Afdeling(en) & specialisme(n):

Dermatologie

Aandachtsgebied(en):

atopisch eczeem, dermatochirurgie, geriatrische dermatologie

Waarom dermatologie?

“Het is een prachtig specialisme, waarbij je patiënten vaak snel en doeltreffend kunt helpen. Je bent als dermatoloog ook niet zo afhankelijk van ingewikkelde infrastructuur, wat ik bijzonder prettig vind. Al tijdens mijn studie had ik een bijzondere klik met dit specialisme. De keuze om dermatoloog te worden, was dan ook snel gemaakt.”

“Erg kundige en vriendelijke dokter. Realistisch in de te verwachten resultaten van behandeling en bereid extra info te geven”,  zegt een patiënt op Zorgkaart Nederland.

Team met patiënt

“Ik vind het heel belangrijk dat de patiënt goed geïnformeerd is over een aandoening en wat er eventueel aan te doen is. Een patiënt moet immers zelf kunnen kiezen welke behandeling hem of haar aanspreekt. De keuze daarvoor maken we samen. Ik vorm graag een team met de patiënt.”

Huidkanker

“Ook MOHS-chirurgie behoort tot mijn specialiteiten. Dit is een weefselbesparende micrografische chirurgietechniek voor de behandeling van bepaalde soorten huidkanker. Ik hoop binnenkort met deze behandeling in het Havenziekenhuis te kunnen starten.”

Expertise op locatie

“Op verzoek van specialisten ouderengeneeskunde kom ik voor een consult naar verpleeghuizen, bij patiënten met huidproblemen die zelf niet naar het Havenziekenhuis kunnen komen. Het is een succesvolle samenwerking, waarbij ik patiënten met eenvoudige huidaandoeningen indien mogelijk ter plekke kan behandelen. Een doeltreffende vorm van expertise op locatie. Patiënten en hun begeleiders kunnen er zeer mee geholpen zijn.”

Eén van de beste ziekenhuizen van Rotterdam

“Het Havenziekenhuis is een typisch stadsziekenhuis, op een toplocatie en met een aantrekkelijk gevarieerde groep patiënten. De lijnen zijn kort, overleg met collega’s is snel en makkelijk te realiseren. Mensen krijgen hier echt persoonlijke zorg met aandacht. Patiënten noemen het Havenziekenhuis terecht één van de beste ziekenhuizen van Rotterdam.”

Achtergrond dermatoloog Hajdarbegovic

Enes Hajdarbegovic studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij in 2008 afstudeerde. Vervolgens specialiseerde hij zich bij dezelfde universiteit tot dermatoloog; in 2015 rondde hij deze opleiding met succes af. Sinds november 2015 werkt Enes Hajdarbegovic in het Havenziekenhuis, eerder was hij werkzaam in het St. Franciscus Gasthuis en het Erasmus MC. Enes Hajdarbegovic promoveert naar verwachting in 2017, op het aandachtsgebied atopisch eczeem.

Zorgkaart Nederland