Brasserie Aan de Maas

Terug naar boven
Brasserie aan de Maas

Brasserie Aan de Maas

U bent van harte welkom in Brasserie Aan de Maas voor een kop versgemalen koffie, gezonde vruchtensappen, belegde broodjes en diverse snacks. Vanuit de Brasserie en het bijbehorende dakterras heeft u uitzicht over de Maas en kunt u gebruik maken van het wifi netwerk. De Brasserie bevindt zich op de 5e etage en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Buiten de openingstijden verwijzen we u naar de snackautomaat op de begane grond naast de Receptie.

Elektrische haventaxi De Sleeptros

Terug naar boven
Haventaxi De Sleeptros

Elektrische haventaxi De Sleeptros

Iedere werkdag van 8.30 – 16.30 uur staat de elektrische haventaxi De Sleeptros klaar om u op een veilige manier van en naar de lokaties van de Havenpolikliniek te brengen aan het Haringvliet. Het is ook mogelijk om met de elektrische haventaxi naar het Oostplein te gaan voor de tram, metro of bus of naar één van de omliggende parkeerterreinen. U kunt ook vragen naar de mogelijkheden voor vervoer van en naar uw huis binnen een straal van 2,5 km.

Vraag ernaar bij de Receptie in de centrale hal of bel rechtstreeks met de chauffeur van de elektrische haventaxi via telefoonnummer 010 – 404 38 88. Houdt u er rekening mee dat de haventaxi niet altijd beschikbaar is vanwege onderhoud.

Roken

Terug naar boven

In de Havenpolikliniek en op het buitenterrein mag u niet roken, dit geldt ook voor de e-sigaret of elektronische sigaret.

Rolstoel lenen

Terug naar boven

Als u slecht ter been bent, dan staan er bij de hoofdingang rolstoelen. U kunt hier gratis gebruik van maken.
Onze polikliniek Buitenhaven, verderop gelegen aan het Haringvliet, bereikt u eenvoudig en gratis met de elektrische Haventaxi De Sleeptros.

Wifi

Terug naar boven
Wi-fi

Wifi

In de Havenpolikliniek is gratis wifi beschikbaar.